قابل توجه دانشجویان گرامی و علاقمند به کارآفرینی

رویداد کارآفرینی فرهنگی فاطر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با همکاری دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان فرصت مناسبی برای کسب تجربه در کارآفرینی، آشنایی و توانمندی ایجاد کسب و کار نوپا، اقتصاد فرهنگ و هنر می باشد. لذا با توجه به رایگان بودن این رویداد برای دانشجویان و داشتن امتیازاتی چون کارگاه های آموزشی کارآفرینی،ایده پردازی، خلاقیت و نوآوری، تشکیل تیم کاری، بوم کسب و کار، ارائه ایده موثر و مشاوره ی تخصصی اساتید در پاسخ به سوالات و کمک به یادگیری بهتر و همچنین حمایت مالی دفتر تبلیغات اسلامی از ایده های برتر رویداد و تاسیس شرکت،همچنین استقراردرمرکزخلاقیت ونوآوری دانشگاه وبرخورداری ازحمایتهای شهرک علمی تحقیقاتی از کلیه دانشجویان علاقمند و مرتبط با دروس کارآفرینی، فرهنگی و نیز کارورزان محترم دعوت می گردد جهت کسب تجربه علمی و عملی در این رویداد شرکت و حضور موثر بهم رسانند.
بدیهی است شرکت کنندگان از امتیازات ویژه از طرف اساتید مربوطه و در نظر گرفتن کارگاه جهت کارورزی برخوردار خواهند شد.
جهت ثبت نام در رویداد، نام و کد ملی خود را به شماره 09907091008 ارسال فرمایید.

محل قرارگیری: صفحه ی اصلی روابط عمومی و مرکز خلاقیت اخبار و اطلاعیه ها قابل توجه دانشجویان گرامی و علاقمند به کارآفرینی