مراسم معارفه دکتر سید محمد قلمکاریان سرپرست دانشگاه فرهنگ و‌هنر اصفهان

دکتر احسان مشکلانی مدیر موفق و خلاق  دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان از این دانشگاه خداحافظی کرد تا در سمت معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان قرار گیرد

دکتر مشکلانی در گذشته نیز بارها در سمت معاونت فرهنگ و‌ارشاد اسلامی اصفهان قرار گرفته بود

تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان صبح پنجشنبه با حضور رئیس موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر کشور، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، رییس ستاد دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، احسان مشکلانی و محمد قلمکاریان  برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری با تسلیت ایام محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: در فرهنگ ما علم و آگاهی، عمل به دانسته‌ها و خالص کردن نیت از جمله ضروریات و توصیه‌های دینی بوده و در طول تاریخ نیز بزرگترین مشکلات از عدم آگاهی نشات گرفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان یکی از افتخارات حوزه فرهنگ و هنر اصفهان را توجه جدی به بحث آموزش دانست و اظهار کرد: در اصفهان از مقطع متوسطه اول تاهنرستان هنرهای زیبا و مرکز علمی کاربردی به آموزش فرهنگ و هنر می‌پردازند و بزرگان و پیشکسوتان هنرمند مهمی از این مراکز به کشور و دنیا معرفی شدند.

وی با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان یکی از مراکز مهمی علمی و تربیتی در حوزه هنر است، خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود مراکز آموزشی مهم و متعدد در کشور و توجه جدی به حوزه آموزش است.

دکتر قاضی عسگر رییس ستاد دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با تشکر از زحمات چند ساله احسان مشکلانی رییس سابق دانشگاه مشکلانی اظهار کرد:

برای ما این جا به جایی کار خیلی سختی بود اما امیدواریم دکتر قلمکاریان نیز با توجه به سلسله مراتب مدیریتی که طی کرده به موفقیت های خود در  این مرکز ادامه دهد.

وی ادامه داد: این مرکز پتانسیل بین المللی شدن را با بیش از چهار هزار دانشجو دارد و امید واریم که این اتفاق بیافتد و در هر صورت این مرکز یا خصوصی یا دولتی پا برجا خواهد بود اما مهم این است که ما سریع این کار را انجام دهیم.

قاضی عسگر افزود: آموزش های مهارتی در کشور ما خیلی کم است اما در دانشگاه های علمی کاربردی این آموزش ها را داریم و در کشور های پیشرفته 20 درصد آموزش ها نظری و 70 درصد انها عملی است با اینکه ما  در ایران شاهد چیزی خلاف این هستیم و بیشتر تمرکز دانشگاه ها روی مباحث نظری می باشد.

وی ادامه داد: افراد باید با بیش از 60 درصد کارگاه و آموزشگاه آموزش ببیند و آموزش های دانشگاهی کشور نیز باید به این سمت برود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه باید آموزش های ملی را  در کشور زیاد کرد گفت: ما سعی میکنیم بیشترین خدمات را در اختیار دانشجویان قرار دهیم و تاکید بر این داریم که محیط واقعی کار را برای دانشجویان فراهم کنیم تا دانشجویان در محیط واقعی کار آموزش های لازم را ببیند .

در ادامه احسان مشکلانی با اشاره به عملکر خود در دانشگاه گفت: سه سیاست کلی رشد کیفیت آموزشی ، بحث کارورزی و مهارت آموزی و نوآوری و اشتغال را در دانشگاه پیش بردیم و تا جایی که توان داشتیم سعی کردیم به بهترین شکل دانشگاه را  اداره کنیم.

وی ادامه داد: در بخش کیفیت آموزشی، اختیار و هویت به مدیران گروه دادیم و این کار باعث شد تمرکز مدیریت کم شود، در بحث کارورزی و مهارت آموزی ، متاسفانه به اشتباه دانشگاه های علمی کاربردی به صورت تئوری مباحث را پیش میبرند اما ما سعی کردیم این روند را تغییر دهیم.

رییس سابق دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان با بیان اینکه  باید در عرصه هنر اساتید بزرگ،به نام و اهل هنری را به دانشگاه بیاوریم گفت: در بحث کارورزی با سلسله جلساتی که برگزار کردیم تصمیم گرفتیم در کار ورزی 1 تجربه کاری بیرون از دانشگاه را در اختیار دانشجویان قرار دهیم  و در کارورزی2  دانشجویان طبق انچه که آموزش دیده اند اثری را تولید کند .

وی با اشاره به اینکه هدف دانشگاه ها توسعه اینده ایران است افزود: ما باید به سمت مهارت هایی برویم که بستر نوآوری و خلاقیت باشد و دانشگاه فرهنگ و هنر  در این راستا جشنواره ای را با عنوان جشنواره « چشم انداز » و با محوریت انسان، امید و آینده در اردیبهشت سال جاری برگزارشد که همه اثار دانشجویان  در کارورزی 2 تولید شده بود  در این جشنواره به نمایش در امد.

مشکلانی اظهارداشت: ما در اخرین ترمی که جذب دانشجو داشتیم 1500 نفر در سامانه سنجش مار را انتخاب کردند و رکورد پذیرش دانشجو در کشور را شکستیم و نزدیک هزار نفر در این دانشگاه ثبت نام شدند.

وی در پایان با ارزوی موفقیت برای سرپرست جدید دانشگاه گفت: محمد قلمکاریان معاون فرهنگی این دانشگاه بود و سوابق درخشانی را در کارنامه کاری خود  دارد و امیدوارم بعد از سلسله تجربیات و سوابق مدیریتی گذشته خود بتواند سکان این مجموعه را به خوبی هدایت کند

در ادامه رئیس موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر کشور ضمن تشکر از احسان مشکلانی و با بیان اینکه تمام تلاش خود را میکند تا دانشگاه های علمی کاربری پایدار بمانند لوح سپاسی به احسان مشکلانی اهدا کرد و  محمد قلمکاریان را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان معرفی کرد.

قلمکاریان با بیان روایتی از مکتب امام حسین (ع) گفت: محیط علمی دانشگاه محیط خاص است که باید انسان پرورش دهد.

وی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی مهارت محور است و باید کارآفرینی و خلاقیت را محور اصلی خود قرار دهد.

سرپرست جدید دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان ادامه داد: ما هنرمندان شاخصی را در این دانشگاه داریم و هنرمندان شاخصی را پرورش خواهیم داد.

nhkg,n

محل قرارگیری: صفحه ی اصلی روابط عمومی و مرکز خلاقیت اخبار و اطلاعیه ها مراسم معارفه دکتر سید محمد قلمکاریان سرپرست دانشگاه فرهنگ و‌هنر اصفهان