Warning: Illegal string offset 'relative' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 620

Warning: Illegal string offset 'pathOnly' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 621

Warning: Illegal string offset 'detectBrowser' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 622

Warning: Illegal string offset 'detectDebug' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 623

Warning: Illegal string offset 'relative' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 626

Warning: Illegal string offset 'detectBrowser' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 626

Warning: Illegal string offset 'detectDebug' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 626

Warning: Illegal string offset 'pathOnly' in /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/libraries/cms/html/html.php on line 629

جشنواره ای موضوع محور که آثار فاخری از دانشجویان آن به اکران گذاشته می شود.
 برآن شدیم مصاحبه ای را با رییس دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان دکتر احسان مشکلانی که خود در شورای کمیته داوری شخصا آثار را بررسی نموده است داشته باشیم.
س: مختصری راجع به یکی از موضوع های اصلی این جشنواره که "آینده من" است بیان کنید.
یکی از مباحث مهم روانشناسی در سراسر دنیا امید است و چالش ما در ایران نا امیدی است.
این دو شاید تناقضی بود که ضرورت رسالت ما در برگزاری جشنواره چشم انداز را سمت و سو داد.
اینک برای دوره اول برگزاری جشنواره کمیته هایی از افراد متخصص تشکیل شد تا با دقت بیشتری به آثار ارسالی به دبیرخانه بپردازیم.
در مورد محورهای جشنواره که هدف آموزشی تمامی دانشگاه های دنیا می باشد با تولید آثاری از قبیل عکس، فیلم، مقاله، اینفوگرافی، شعر و ...دانشجویان در فضای شغلی آینده خود دخیل شده اند.
تاثیر مثبت آن را در دوره دوم جشنواره در آینده خواهیم دید.
س: در کدامین رشته در دانشگاه، آثار مطلوب با محورهای جشنواره ارسال شده است؟
سازندگان و حتی بینندگان آثار بایستی در مفهوم جشنواره دخیل شوند و تاثیر مثبت آن را درک کنند.
با توجه به رصد کردن تمامی آثار برگزیده باید بگویم آثار به تم انسان_امید_آینده نزدیک و به تم آینده شغلی کمرنگ تر بوده اند که قطعا در سال های آینده پر رنگ تر خواهد شد.
در رشته روابط عمومی آثار مناسبی به صورت مقاله، شعر و اینفوگرافی به دبیرخانه ارسال شده است  و با توجه به کیفیت بالا داوران را شگفت زده کرده است.
س: چه تعداد آثار به دبیرخانه ارسال شده است و به چه تعداد از آن جایره تعلق خواهد گرفت؟
_هزار اثر به دبیرخانه رسیده که کیفیت آنها بسیار بالاست و 20 اثر شناخته شده و منتخب داوری بوده است.
و ناگفته نماند به علت کیفت بالای بیشتر آثار ما تصمیم گرفتیم 4 اثر را نیز مضاف بر نفرات اول تا سوم جشنواره شایسته تقدیر اعلام کنیم.
س: استقبال دانشجویان از شرکت در جشنواره و ارسال آثار چگونه بوده است؟
_با توجه به ضعیف بودن ابزارهای اطلاع رسانی همچون شبکه های مجازی که تمرکز دانشجویان در آنها به دلایلی کم بوده است استقبال را نه ضعیف و نه قوی اعلام می کنم.
س: راهکار شما برای مشارکت بیشتر دانشجویان چیست؟
_ مراجعه روزانه آنها به وبسایت دانشگاه، اعلام حضور الزامی دانشجویانی که درس کارورزی اخذ نموده اند.
س: معیار شما برای برگزاری جشنواره چشم انداز چیست؟
_ مشارکت بیشتر دانشجویان، پرداختن دانشجو به خلاقیت و نو اندیشی، ایجاد انگیزه و تقویت امید در آنها و...
س: چرا جشنواره بر پایه موضوع محور بودن بنا شده است؟
_تاثیرات روانشناختی زیادی در موضوع محور بودن جشنواره دیده می شود که یکی از اصلی ترین تاثیرات در گیر کردن دانشجو برای تولید اثری است که امید آفرین باشد.
و ضمن اینکه تصمیم نداشتیم با حجم زیادی از آثار ارسالی مواجه شویم که زمان رسیدگی به آنها نباشد ویا در کار کپی و تقلید دیده شود.
س:به نظر شما خانواده ها چه نقشی در چشم انداز شغلی فرزندان خود دارند؟
_نزدیک به 40درصد از خانواده ها در چشم انداز شغلی فرزندان خود نقش خواهند داشت.
این موضوع بسیار ضروری است چرا که در جهت یابی آینده فرزندان و ایجاد نگرش در آنها تاثیر برانگیز خواهد بود.
س: عنصر مهم دیگری که می تواند در چشم انداز جایگاه اشتغال جوانان تقش داشته باشد چیست؟
_می توانم با قطعیت بگویم دو عنصر.
اولی محیط  که دانشجو می تواند با تقویت شخصیت قوی و محکم در خود آن را تغییر دهد و خود پنداری را در وجودش بنیان نماید. و دومی الگوها یا همان اسطوره ها که در شکل گیری شخصیت تکمیلی فرد بسیار مهم هستند.
س: انتظار شما از منتخبین جشنواره چیست؟
_جالب است بگویم جوایز جشنواره حمایت از تولید آثار بعدی است که می توان گفت کار دانشجو نیمه تمام باقی می ماند تا آثار قوی تری رابه جشنواره بعدی که در اواخر اردیبهشت ماه سال 98 برگزار خواهد شد ارسال نماید.
با این کار انتظار می رود سال آینده با ذهنیتی که در جشنواره قبلی برایش ایجاد کرده ایم  اثر بهتری تولید کند.

س: چه برنامه یا رویکردی برای سرمایه گذاری روی آثار منتخب خواهید داشت؟
_ در نظر داریم تم جشنواره که  انسان_امید_آینده است را با جذب سرمایه گذار روی خود صاحبان اثر پیاده سازی کنیم.برای این منظور
آثاری که از کیفیت بالایی برخورد باشند  به برنامه مجله تصویری فرهنگ و هنر شبکه 5 اصفهان و حتی پخش در برخی سینماهای شهر معرفی گردند.
رادیو سراسری فرهنگ که در مورد آثار منتخب صحبت خواهد کرد و شبکه مستند که آثار منتخب را پخش خواهد کرد.
کلام پایانی:
ابراز خوشحالی دارم که در مهر ماه سال اخیر در مقطع کارشناسی ارشد 40 نفر از دانشجویان فرهنگ و هنر در دانشگاه های مادر و ممتاز
کشور ورود پیدا کردند.
رسالت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرورش منابع انسانی متخصص در حوزه فرهنگ و هنر است و به این آرمان می بالیم.
تهیه و تنظیم: آزاده بیگی

جشنواره چشم انداز
۵ الی ۱۰ خردادماه ۱۳۹۷

محل قرارگیری: صفحه ی اصلی روابط عمومی و مرکز خلاقیت اخبار و اطلاعیه ها دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان این روزها با برگزاری جشنواره چشم انداز، امید را در فضای خود حاکم کرده است.