هشدار

JFolder: :files: مسیر دارای پوشه نمیباشد : مسیر: /home/uastcaes/domains/uastca-esf1.ac.ir/public_html/images/almani

یادداشت

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/almani

میزبانی دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان از دانشجویان فرایبورگ با چاشنی گرافیک و عکس

دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان به مدت پنج روز میزبانی از هفده نفر از اساتید و دانشجویان رشته عکاسی و گرافیک دانشگاه فرایبورگ را بر عهده داشت

این دانشجویان در اولین روز سفر خود با هشت نفر از دانشجویان رشته عکاسی و گرافیک دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان به چهار گروه تقسیم شدند تا پس از بازدید از اماکن تاریخی اصفهان و آشنایی با فرهنگ غذای ایران،عكس و پوستر هایی با موضوع فرهنگ غذایی و معماری اصفهان را در مسابقه ای که داوران اساتید دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرايبورگ بودند تحویل دهند.

دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ به مدت سه روز از اماکن تاریخی چون میدان نقش جهان،سی وسیه پل،عمارت عالی قاپو،منارجنبان و .... بازدید کرده و با مزه کردن غذاهای سنتی اصفهان با فرهنگ غذایی ایران آشنا شدند.

در چهارمین روز ورکشاپ مشترک عکاسی و گرافیک با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ تشکیل شد که در این ورکشاپ هرگروه متشکل از دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ در دو رشته عکاسی و گرافیک موظف بود یک پوستر با موضوع فرهنگ غذایی و معماری اصفهان به همراه پنج عکس از بازدید های چند روز اخیر برای شرکت در مسابقه تحویل دهند.

ورکشاپ مشترک عکاسی و گرافیک که با راهنمایی و حضور صمیمانه تعدادی از اساتید دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ پنج ساعت به طول انجامید نتیجه خوبی را به همراه داشت و در اختتامیه این ورکشاپ به دلیل با کیفیت بودن آثار از تمامی دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر و فرایبورگ تقدیر به عمل آمد.

در حاشیه این ورکشاپ دکتر مشکلانی ریاست دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان و اساتید فرایبورگ گفت:ما سالهاست با آلمان ها همکاری داریم اما هیچگاه در زمينه عكاسي و گرافيك تبادل دانشجو نداشته ایم و این حرکت میتواند بسیار ارزنده و مفید برای هر دو دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرايبورگ باشد.

وی هم چنین افزود: در راستای تعاملات بیشتر با دانشگاه فرایبورگ در نظر داریم تعدادی از دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان را جهت آشنایی با سیستم های آموزشی آلمان به شهر فرایبورگ بفرستیم.

دانشجویان و اساتید فرایبورگ نیز ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و همراهی دانشجویان آن در شكل گيري این برنامه پیراهن های مخصوص دانشگاه خود را به عنوان یاد بود به دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر  اصفهان هدیه دادند.

حسن ختام این برنامه امضاي لوح يادبود به همراه عکس دسته جمعي با حضور تمامی اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ بود که بر دل ها نشست.

گفتني است آثار خروجي اين پروژه دانشجويي كه متشكل از ٤ پوستر و ٢٠ قطعه عكس مي باشد به زودي در يونسكو به نمايش گذاشته خواهد شد...

{gallery}almani{/gallery}

محل قرارگیری: صفحه ی اصلی روابط عمومی و مرکز خلاقیت اخبار و اطلاعیه ها میزبانی دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان از دانشجویان فرایبورگ با چاشنی گرافیک و عکس