میزبانی دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان از دانشجویان فرایبورگ با چاشنی گرافیک و عکس

دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان به مدت پنج روز میزبانی از هفده نفر از اساتید و دانشجویان رشته عکاسی و گرافیک دانشگاه فرایبورگ را بر عهده داشت

این دانشجویان در اولین روز سفر خود با هشت نفر از دانشجویان رشته عکاسی و گرافیک دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان به چهار گروه تقسیم شدند تا پس از بازدید از اماکن تاریخی اصفهان و آشنایی با فرهنگ غذای ایران،عكس و پوستر هایی با موضوع فرهنگ غذایی و معماری اصفهان را در مسابقه ای که داوران اساتید دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرايبورگ بودند تحویل دهند.

دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ به مدت سه روز از اماکن تاریخی چون میدان نقش جهان،سی وسیه پل،عمارت عالی قاپو،منارجنبان و .... بازدید کرده و با مزه کردن غذاهای سنتی اصفهان با فرهنگ غذایی ایران آشنا شدند.

در چهارمین روز ورکشاپ مشترک عکاسی و گرافیک با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ تشکیل شد که در این ورکشاپ هرگروه متشکل از دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ در دو رشته عکاسی و گرافیک موظف بود یک پوستر با موضوع فرهنگ غذایی و معماری اصفهان به همراه پنج عکس از بازدید های چند روز اخیر برای شرکت در مسابقه تحویل دهند.

ورکشاپ مشترک عکاسی و گرافیک که با راهنمایی و حضور صمیمانه تعدادی از اساتید دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ پنج ساعت به طول انجامید نتیجه خوبی را به همراه داشت و در اختتامیه این ورکشاپ به دلیل با کیفیت بودن آثار از تمامی دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر و فرایبورگ تقدیر به عمل آمد.

در حاشیه این ورکشاپ دکتر مشکلانی ریاست دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان و اساتید فرایبورگ گفت:ما سالهاست با آلمان ها همکاری داریم اما هیچگاه در زمينه عكاسي و گرافيك تبادل دانشجو نداشته ایم و این حرکت میتواند بسیار ارزنده و مفید برای هر دو دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرايبورگ باشد.

وی هم چنین افزود: در راستای تعاملات بیشتر با دانشگاه فرایبورگ در نظر داریم تعدادی از دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان را جهت آشنایی با سیستم های آموزشی آلمان به شهر فرایبورگ بفرستیم.

دانشجویان و اساتید فرایبورگ نیز ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و همراهی دانشجویان آن در شكل گيري این برنامه پیراهن های مخصوص دانشگاه خود را به عنوان یاد بود به دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر  اصفهان هدیه دادند.

حسن ختام این برنامه امضاي لوح يادبود به همراه عکس دسته جمعي با حضور تمامی اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان و فرایبورگ بود که بر دل ها نشست.

گفتني است آثار خروجي اين پروژه دانشجويي كه متشكل از ٤ پوستر و ٢٠ قطعه عكس مي باشد به زودي در يونسكو به نمايش گذاشته خواهد شد...

آدرس ما

اطلاعات تماس با مرکز

• شماره تماس: 11-34354400-031