اطلاعيه مهم ضوابط پوشش در محیط دانشگاه

ضوابط پوشش در محیط دانشگاه آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شماره ۹۳۸۱۳/ و-مورخ ۵ /۹۵/۵
دانشگاهیان پیشگام و پیشرو در رعایت قانون، اخلاق و ارزشهای انسانی-اسلامی بوده و سرچشمه ترویج و بالندگی فرهنگ الهی- انسانی در سطح جامعه اند

از این رو دانشگاهیان در راستای حفظ و  پاسداشت اخلاق و صیانت از حقوق شهروندی برخود رعایت ضوابط زیر را لازم می دانند...

۱-  لزوم پوشش کامل با رعایت سادگی و مناسب با محیط علمی

۲-  پرهیز از هرگونه پوشش با تصاویر و نمادهای نامناسب و یا معرف طیف و گروه خاص

۳-  خودداری از پوشیدن لباس های تنگ،کوتاه، نازک و دارای رنگ های زننده

۴-  برای خواهران پوشش کامل در قالب چادر یا مانتو و مقنعه بلند و جوراب الزامی است.

۵-  برای پوشش خواهران استفاده از رنگهای مشکی، طوسی، سرمه ای، قهوه ای توصیه می گردد.

۶-  اجتناب از آرایش صورت و استفاده از زیور آلات آشکار و غیر متعارف

۷-  پرهیز از هرگونه رفتار زننده و به دور از شئون محیط علمی و دانشگاهی (مشاجره، درگیری، ایجاد مزاحمت، کشیدن سیگار و ...)

٩٦/٧/١٥
#اطلاعيه