اطلاعیه ثبت نام نیم سال دوم 95_96 دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان

ثبت نام نیم سال دوم 95_96دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان آغاز شد.
علاقه مندان میتوانند با مراجعه به سایت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به آدرس:(www.uast.ir)و یا سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس: (www.sanjesh.org)

و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای پذیرش، از رشته های تحصیلی دایر در دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان اطلاع حاصل کرده و پس از انتخاب رشته مورد نظر خود در روزهای:

دوشنبه 14 فروردین ماه از ساعت 12 الی 19 تا تاریخ 20 فروردین ماه سال جاری

با در دست داشتن مدارک ذیل:

✅1-  پرداخت مبلغ 180،000ریال برای متقاضیان مقطع کاردانی و 230،000 ریال برای مقطع کارشناسی جهت خرید کارت اعتباری ثبت نام

✅2- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

✅3- تصوير شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

✅4- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.

✅5- اصل مدرک تحصیلی مقطع قبلی به انضمام يك برگ تصوير آن.

✅6- اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است.

✅7- گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسؤل، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار ( براي متقاضيان شاغل)

✅8- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان مرد را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش مشخص نمايد.

به آدرس:✅ اصفهان،✅خیابان رباط سوم،✅خیابان دانش،دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان مراجعه نمایند.

آدرس کانال تلگرامی ما:https://telegram.me/farhangvahonar1

محل قرارگیری: صفحه ی اصلی روابط عمومی و مرکز خلاقیت اخبار و اطلاعیه ها اطلاعیه ثبت نام نیم سال دوم 95_96 دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان