مدارک لازم جهت ثبت نام دانشجویان کاردانی پودمانی

مدارک لازم برای ثبت نام دانشجویان کاردانی پودمانی به این شرح اعلام شد

1.    اصل شناسنامه و تصویر کلیه صفحات آن (2عدد)
2.    اصل کارت ملی و تصویر آن (2عدد)
3.    8 قطعه عکس 3*4 همانند و تمام رخ (تهیه شده در سال جاری)
4.    اصل و تصویر گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه (دیپلم). پذیرفته شدگان می بایست در زمان ثبت نام فارغ التحصیل شده باشند
5.    پذیرفته شدگانی که گواهی پایان دوره برای آنان صادر نشده است میباستی اصل فرم تکمیل شده تاییدیه معدل مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش دوره های مذکور که مهمور به مهر و امضای اداره آموزش و پرورش منطقه ، رئیس دبیرستان یا هنرستان باشد را ارائه نماید
6.    اصل کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دائم یا فرم کامپیوتری زمان صلح و کپی آن (2 عدد)
7.    حکم کارگزینی و گواهی اشتغال به کار برای شاغلین نیروهای مسلح از یگان مربوطه
8.    اصل فرم استفاده از سهمیه شاغلین مندرج در دفترچه آزمون برای پذیرفته شدگان متقاضی استفاده از سهمه شاغلین به همراه تصویر آخرین فیش حقوقی یا حکم کارگزینی یا قرارداد همکاری برای پذیرفته شدگان شاغل به همراه اصل جهت مطابقت.
9.    رسید پستی تاییده تحصیلی (داوطلبان باید برای دریافت رسید تاییدیه تحصیلی با به همراه داشتن کپی مدرک تحصیلی خود به اداره پست مراجعه کنند)

اطلاعات اضافی