ثبت نام دوره هاي کارشناسي ناپيوسته ترمي

ثبت نام دوره هاي کارشناسي ناپيوسته ترمي دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 92، از دوم بهمن ماه آغاز شد.

مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر 1 اصفهان نیز در رشته های کارشناسی حرفه ای خبرنگاری،روابط عمومی،عکاسی خبری،مدیریت امور فرهنگی و موسیقی (نوازندگی ساز ایرانی )دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ،ثبت­نام در آزمون دوره­هاي مهندسي فناوري كارشناسي حرفه­اي ناپيوسته ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1392، از روز دوشنبه مورخ 02/11/91 آغاز و تا روز دوشنبه 09/11/91 ادامه دارد. لذا كليه متقاضيان مي توانند در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما به صورت الکترونيکي از طريق سايت سازمان سنجش قابل دسترسي است ) و تهيه مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام ، به سايت سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت­نام اقدام نمايند. با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آن‌ها فعال مي‌باشد، با مراجعه به سايت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 000/144 (يكصد وچهل چهارهزار) ريال نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند. ضمناٌ به اطلاع مي رساند که تاريخ برگزاري آزمون مذکور 20/2/92 خواهد بود .

اطلاعات اضافی